Kerstmenu 2019

Amuses

Seviche van heilbot met bosui en koriander.

Steak tartare op oosterse wijze.

Voorgerecht

‘Tube’ van gemarineerde eendenlever en Iberico “paletta”, cornichons & sjalot mayonaise.

Tussengerecht 1

Velouté van langoustines met hollandse garnalen en vadouvan-olie.

Tussengerecht 2

Gegrild kalf met gebraiseerde zwezerik, truffelrisotto en gremoulata.

Tussengerecht 3

Snoekbaarsfilet uit de oven omwikkeld met lardo, ravioli met knolserderij en truffel, knoflook crème.

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk met krokante boudin noir, romige aardappelmousseline en geroosterde spruitjes. Crème van morilles.

Dessert

Petit grand dessert, de lekkerste zoetigheden van onze patissier.

Prijs

4-gangen menu €45.00
Het 4-gangen menu wordt geserveerd tussen 16:30 en 19:30.
Het 4-gangen menu bestaat uit de amuses; voorgerecht; tussengerecht 3; hoofdgerecht én dessert en is exclusief drank.

6-gangen menu €65.00
Het 6-gangen menu wordt geserveerd tussen 19:30 en sluitingstijd.
Het 6-gangen menu bestaat uit de amuses; voorgerecht; tussengerecht 1, 2 & 3; hoofdgerecht én dessert en is exclusief drank.